Lokalna samouprava

Uređuje se prostor oko Zatvorenog bazena, asfaltiraju putevi ka selima

Ekipe Direkcije za izgradnju grada počele su sa radovima na sređivanju i uređenju terena između Zatvorenog bazena i stadiona Radničkog, a uporedo sa ovim poslovima, radi se i na asfaltiranju puteva ka staroplaninskim selima Pakleštica i Rosomač, kazao je za TV Pirot direktor Direkcije Branislav Kostić.

zatvoreni-bazen

Po rečima direktora Kostića, uređenje prostora između Zatvorenog bazena i stadiona podrazumeva izgradnju dodatnih parking mesta za automobile i autobuse, ali i izgradu mini-pič teren, kao i uređenje dela prostora za posetioce Zatvorenog bazena u toku leta, kako bi mogli da se sunčaju napolju. Radi se i na asfaltiranju puta ka Pakleštici, vrednost radova je 20 miliona dinara, očekujemo za mesec do mesec i po dana taj posao bude završen. Ovih dana raspisujemo javnu nabavku za asfaltiranje puta do sela Rosomač. Treći veliki posao jeste uređenje četiri sokaka u selu Krupac, za šta je opredeljeno 10 miliona dinara, naše ekipe su već na terenu-kazao je direktor Kostić.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Pitajte gospodina direktora kada ce biti asfaltirana ulica Dobrodolska. U toj ulici su takve bare, bara do bare, pa kad padne kisa svako ko zeli da prodje tom ulicom ili mora da obuje gumene cizme ili da preskace bare kao kad deca igraju skolice. To je sramota, zivimo u 21.veku, dobili smo status grada a ulica nije uredjena. I da ne zaboravimo da su pojedini sokaci asfaltirani po tri puta a ovakvu jednu ulicu niko nece ni da pogleda. SRAMOTA VELIKA!!!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker