Sport

Uprkos dobroj igri, poraženi od prvog na tabeli

Ekipa KK Pirota poražena je na gostovanju u Futogu od ekipe Vojvodine iz Novog Sada rezultatom 86:81, po četvrtinama   14:18, 30:13, 20:26, 22:24 . Ekipa Pirota igrala je odlično, bila bolja u tri od četiri četvrtine,  ali je u drugoj četvrtini Vojvodina napravila, ispostavilo se, nedostižnu prednost s obzirom da je u ovom periodu igre Vojvodina ubacila 17 poena više od ekipa KK Pirota.kk pirot

Trener Petrović je pre meča najavio da će utakmica biti teška, što je i potvrđeno na kraju, a Piroćancima na ruku nije išlo ni vreme odigravanja utakmice s obzirom da je meč počeo, iz objektivnih razloga,  u čudnom terminu u 14:30 sati, a ekipa Pirota je u Futog stigla jedva dva sata pred početak meča. U ekipi Pirota najefikasniji bio  je Vladimir  Stanisavljenić sa 25 poena, Miodrag Stojanović je postigao dva poena manje, a stadnardno dobri centar Kosanović 16 poena. Ispostavilo se da je pad u igri, koji je svojstven ekipi Piroćanaca bio koban, tako da, iako se ekipa u nastavku meča “podigla” i igrala odlično, na kraju je trijumfovala ekipa domaćina.

tabela kosarka

Nakon 11. kola Piroćanci i dalje zauzimaju odlično 6. mesto na tabeli, dok je Vojvodina i dalje na čelu drugoligaškog karavana.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker