Sport

Ultimativna rekreacija od skora i u Pirotu – kros fit – kombinacija atletike, dizanja tegova i gimnastike

U Pirotu, na Zatvorenom bazenu, odnedavno je počeo sa radom Fit klub “Atlete”. Treneri u ovom klubu su sve sami šampioni, pre svega Danica Gogov, učesnica i dobitnica medalja na brojnim evropskim šampionatima u brzom hodanju, kao i iskusni treneri sa zavidnim iskustvom u sportu Predrag Krstović, Stefan Ćirić i Predrag Živković. Ovaj klub je u Pirotu prvi počeo sa potpuno novom sportskom disciplinom koja je pravi izbor za mršavljenje, ali na najzdraviji mogući način, uz zadržavanje mišićne mase. Reč je o disciplini kros-fit, kombinaciji tri olimpijske discipline – atletike, dizanja tegova i gimnastike.

Kako je Pirotskim vestima kazao trener Predrag Krstović, ovaj sistem koriste sve sami šampioni, Danica Gogov, koja je i trener, Jovan Delčev, Uroš Mijalković i mnogi drugi vrhunski sportisti.

-Cilj nam je da okupimo ljude koji vole rekreaciju i sport jer ovde imate trčanje, snagu gimnastike, čistu snagu dizanja tegova tako da svako može da se nađe. Takođe radimo radi se rekreativno, ali postoje i intenzivni programi-kaže Krstović. Svi zainteresovani mogu da dođu na treninge ponedeljkom sredom i petkom od 20 sati, u kompleksu Zatvorenog bazena, ulaz B.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker