Obrazovanje

Učenici Srednje stručne škole završavaju kalendarsku i prvi deo školske godine humanitarnom akcijom

Učenici Srednje stučne škole  organizovali su humanitarnu akciju kako bi prikupili novac za lečenje jedanaestogodišnjeg Mihajla. Prodajom novogodišnjih ukrasa koje su  napravili sami  kod kuće i na časovima, đaci su poželeli da na najbolji način završe kalendarsku i prvu polovinu školske godine. U akciji učestvuju svi učenici i nastavnici škole.

Pirotski đaci su dobrovoljnim prilozima prikupili deo sredstava za skupe lekove. Učenici Srednje stručne škole će za istu namenu uplatiti prikupljen novac  od današnje prodaje novogodišnjih ukrasa. Učenik trećeg razreda ove škole,  Andria Živković kaže da su na inicijativu svoje razredne napravili ukrase koje prodaju u želji da pomognu malom Mihajlu.

Na štandu, zajedno sa đacima, akciju vodi razredna,  Natalija Madić koja ističe da  su akciju podržali svi nastavnici i učenici kao i Đački parlament.  “Danas prodajemo čestitke  i  ukrase, družimo se i voleli bismo da što više naših sugrađana kupi ukrase odnosno da dobrovoljni prilog kako bismo prikupili što više para u ovoj humanitarnoj akciji” – poručila je profesorka Natalija Madić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker