Gradska hronika

U petak Vojislav Šešelj dolazi u Pirot

U petak će u poseti Pirotu boraviti lider SRS-a Vojislav Šešelj, najavili su u svom saopštenju za javnost pirotski radikali.

-Danas su na vlasti ljudi koji su obmanuli građane Srbije, a na čelu te kolone se nalazi AleksandarVučić i SNS. U kampanji su obećali nova radna mesta, otvaranje fabrika, 100 milijardi ulaganja, kanalDunav – Morava – Egejsko more, kancelarije za brze odgovore, smanjenje cene struje, bolji standard građana, ukidanje agencija, koje koštaju građane Srbije 850 miliona evra godišnje, očuvanje teritorije Kosova… a dobili smo smanjenje plata i penzija, otpuštanje radnika, smanjenje životnog standarda, poskupljenja osnovnih životnih namirnica, struje, goriva, loš zdravstveni i pravni sistem, propadanje Južnog toka, odricanje od Kosova, sve laž do laži…

Srpska radikalna stranka ima rešenje za ekonomski oporavak u vidu što bliže saradnje sa Rusijom, podsticaj domaće proizvodnje, uvođenje carina na robu iz EU i poništavanje svih odluka koje vode ka nestajanju Srbije-navodi se u saopštenju pirotsko SRS-a i dodaje:

Okružni odbor SRS Pirot će ugostiti predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u petak 26.12.2014. u 19.30 časova. Pozivamo sve zainteresovane članove i simpatizere stranke da pozdrave Vojislava Šešelja ispred prostorija stranke kod TC Guševica.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker