Lokalna samouprava

Tim za imunizaciju Pirota – Ove nedelje vakcinacija bez zakazivanja termina

Prema najnovijim podacima, koje je saopštio Tim za imunizaciju Gradskog štaba za vanredne situacije, građanima Pirota će ove nedelje biti omogućena vakcinacija bez zakazanog termina na punktu za masovnu imunizaciju na Zatvorenom bazenu, za sve koji su zainteresovani da prime prvu dozu Sinofarm vakcine, u terminu od 08-19h.

Takođe, biće omogućena i vakcinacija prvom dozom Pfizer vakcine bez zakazanog termina, s tim što je potrebno da zainteresovani građani koji žele da je prime najave svoju zainteresovanost zdravstvenom osoblju Doma zdravlja, i to na punktu za masovnu vakcinaciju na Zatvorenom bazenu (punkt službenih prostorija FK “Radnički”). Po prijavljivanju, vakcinacija će im biti omogućena narednog dana. (zbog specifičnosti čuvanja Pfizer vakcine).

Što se tiče vakcinacije starije populacije u selima, Sinofarm vakcinom, biće sprovođena u dane vikenda, a na osnovu dinamike koju je napravio DZ Pirot.

Po unapred dobijenim spiskovima od e-Uprave, služba kućne nege DZ Pirot obaviće vakcinaciju nepokretnih u kućnim uslovima.

Ostale aktivnosti na imunizaciji građana Pirota ekipe DZ Pirot vršiće ustaljenom dinamikom (revakcinacija i vakcinacija po unapred zakazanim terminima).

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker