Sport

Srebro za kraj sezone

Tiha Todorović je u poslednjem takmičenju u ovoj sezoni u Kupu Srbije za juniore i seniore koje je održano u Smederevu osvojila drugo mesto i srebrnu medalju u juniorskoj kategoriji. Tiha je imala isti skor kao i prvoplasirana ali je zbog lošije zadnje serije osvojila drugo mesto. U kategoriji seniora Tiha je osvojila peto mesto.

tiha todorovic

– Nastupila sam kao juniorka, mada se rezultat automatski računa i za seniorsku kategoriju. Za juniorke sam osvojila drugo  mesto sa istim rezultatom kao i prvoplasirana ali sa mojom lošijom zadnjom serijom sam druga,  dok sam kod seniorki zavrsila kao petoplasirana.  Ovo takmičenje bilo je poslednje za kvalifikacije za finale Kupa srbije koje će se održati početkom februara, ali je i takmičenje koje se vrednuje za evropsko prvenstvo u Moskvi koje ce se takođe održati u februaru. Ja sam se naravno, kao najbolja juniorka plasirala u finale, a takodje sam izborila plasman  na Evropsko prvenstvo u Moskvi-izjavila je Tiha za portal Pirotske vesti.

A.Ć.

fotografije arhiva Tihe Todorović

Slične vesti

2 Comments

  1. Čestitke Tihi na uspesima ali jedan strelac ne čini klub. I pored Tihinih rezultata klub Lukanjac polako ali sigurno propada. Nestručnim trenerskim radom klub se polako ali sigurno vraća u kategoriju nižerazrednih klubova gde se i nalazio dugi niz godina, dok naravno nisam došao ja i neke stvari uspeo da promenim u načinu rada koje su dovele do pozitivnih pomaka. Polako ali sigurno u teškim uslovima stvaran je sistem a klub se sve više pomerao ka vrhu. Ali sa druge strane jaz i neslaganja u radu između mene i nazovi trenera Radulovića je bio sve veći dok nije kulminirao. Bio sam primoran da napustim klub. Sistem je bio funkcionalan još neko vreme mada se već u prvoj godini nakon mog odlaska vodelo da nešto ne štima u radu sa mlađim kategorijama. Iz godine u godinu sve je to više uzimalo maha. A sada se ti problemi već jasno vide. Ali izgleda da to nikog ne zanima pa ni vas novinare. Time potpomažete da se nešto što ima tradiciju dužu od jednog veka polako gasi. Neka vam je na čast. Tiha već od sledeće sezone prelazi u seniorsku kategoriju gde bez ikakvog iskustva u gađanju malokalibarskom puškom nema nikakve šanse da se izbori za reprezentativni status, tako da je velika verovatnoća da će slediti put svog brata koji je se u toj situociji odlučio da napusti streljaštvo. A to će biti i kraj sistema koji sam stvarao. Ovo što se sada radi je prava KATASTROFA koja vodi klub ka bankrotu. Pitajte malo Radulovića zašto je klub od 11mesta na rang listi 2009g. spao na 21.mesto 2011 i 2012g aova 2013g je još slabija pa se očekuje dalji pad.

    1. Pao je toliko zbog toga sto je klub napustila juniorska cetvorka (koji su se takmicili i kao seniori) koja je i odrzavala klub na tom 11. mestu. Kada Radulovic vise nije umeo da vodi klub i da postavi prioritete, momci su se povukli. Pitajte njih zasto je stanje takvo kakvo je. Pored toga, Radulovic nema apsolutno nikakvo iskustvo sa medjunarodnim programom, i zato je on u klubu sve samo ne trener, vise je menadzer.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker