Gradska hronika

“Tigar tajers” donirao više od tri miliona dinara za najugroženije

Kompanije “Tigar tajers”  i “Tigar” ad večeras, nakon zahteva Ministarstva odbrane, uputiće još jedan kontigent pomoći  od po 1.000 pari čizama, saopštila je kompanija Tigar.

Tigar tajers je do sada najugroženijima donirao ukupno preko tri miliona dinara, a kompanija “Tigar” ad poslao je najugroženijima više od 8.000 pari čizama.

 ACA_7605_resize

-Posle molbe koju je uputio Tigar  ad Pirot, svim svojim poslovnim partnerima, prvi  se odazvao Tigar Tyres koji je donarao zajedno sa Tigrom ad  2.500 pari čizama . Takođe se javio i naš poslovni partner Fidensconsulting doo iz Beograda koji je donirao čizme u vrednosti od 100.000,00 rsd.

 Usled velikih potreba za gumenom obućom u najugroženijim područjima, u proteklih pola sata Tigru se obratilo i Ministarstvo privrede za donacijom od 2000 pari za potrebe Ministarstva odbrane . I ovu donaciju Tigar ad uradiće zajedno sa Tigar Tyresom tj. svako će donirati po 1000 pari čizama.

Tigar ad je do sada donirao preko 8000 pari čizama. Napominjemo da Tigar ad raspolaže dovoljnim količinama čizama i da ćemo izaći u susret svim državnim institucijama koje upute zahtev za donacijom u cilju lakšeg prevazilaženja posledica nastalih usled teških vremenskih nepogoda-saoštila je kompanija Tigar ad.

 A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker