Gradska hronika

“Tigar” šalje još čizama i vatrogasce

Na zahtev Štaba za vanredne situacije Beograd , Tigar ad je u toku noći 16.5. isporučio dodatnih 500 pari čizama koje su u toku ranih jutarnjih sati dopremljene Štabu za vanredne situacije u Šapcu.

Obaveštavamo Štabove za vanredne situacije da slobodno mogu da se obrate za dodatne količine čizama , mobilne ekipe za dopremu čizama su  spremne i pripravne, da odreaguju odmah po zahtevu.

7 članova Specijalnog tima Tigar Obezbedjenja , opremljenih ličnom profesionalnom opremom, od kojih su 6 članova profesionalne vatrogasne jedinice pojačane 1 članom fizičkog obezbeđenja krenuli su noćas put Šapca da pomognu svojim sunarodnicima.

ACA_7559_resize

Krizni štab Pirot uputio je pomoć u ljudstvu za koje je Tigar ad  obezbedio dodatnih 23 pari čizama.

Tigar je u toku jučerašnjeg dana uputio apel svim svojim kupcima da ne podižu cene gumenim proizvodima- čizmama iz Tigrovog asortimana, već da slede primer Tigra koji je odobrio dodatni popust na sav svoj asortima čizama u toku trajanja vanrednog stanja i da se na taj način iskaže solidarnost u ovim teškim okolnostima.

Svi Maloprodajni objekti i magacini Tigar ad na teritoriji Srbije , radiće po izmenjenom -produženom režimu rada u dane vikenda a po potrebi i duže.

 A.Ć.

foto ilustracija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker