Gradska hronika

“Tigar” daje svoje magacine za smeštaj humanitarne pomoći

Usled razvoja događaja i velikog broja humanitarne pomoći koja pristiže iz časa u čas, Sektor za vanredne situacije tražio je raspoložive skladišne kapacitete za odlaganje humanitarne pomoći.

ACA_7609_resize_resize

Tigar ad ponudio je svoje regionalne magacine u Šimanovcima i Temerinu usled blizine područja pogođeno vremenskim nepogodama, kao i centralni magacin u Pirotu.

Dostavljen je pregled slobodnih kapaciteta u sva tri magacina, pri čemu je u toku maksimalna optimizacija prostora u magacinu u Šimanovcima, kako bi se omogućilo bezbedno skladištenje veće količine humanitarne pomoći do konačne raspodele onima kojima je najpotrebnija.

Predstojeći period sanacije poplavljenih područja zahtevaće adekvatnu opremljenost lica koja će vršiti raščišćavanje i dezinfekciju pa samim tim i neprobojnu i suvu obuću.

Bitno je napomenuti da su naši poslovni partneri  prepoznali potrebu o neophodnosti donacije adekvatne obuće, hrabrim ljudima koji su na terenu i koji bez predaha već par dana pomažu najugroženijima.

Tigar Tyres , Fidensconsulting su donirali čizme u toku jučerašnjeg dana , a dana su se pridružili donaciji po 500 pari čizama i Bambi iz Požarevca kao i Knjaz Miloš iz Aranđelovca.

Generalni direktor Tigar ad-a Nebojša Đenadić u stalnom je kontaktu sa nadležnim ministarstvima i u toku dana očekuje se otprema dodatnih količina čizama.

Dežuraju i danas operativne ekipe u svim maloprodajnim objektima i magacinima Tigar ad.

U toku jučerašnjeg dana na ime donacije optremljeno je 4.816 pari čizama, u maloprodajnim objektima  dopremljeno je 4.976 pari a kupac Agromarket kupio je 3.908 pari. Što ukupno iznosi 13.700 pari čizama.

 U toku noći izvršena je urgentna donacija čizama Vojsci u Šapcu i Vojnoj pošti Zuce.  Zbog pojačane potrebe u Šapcu  danas je otpremljeno još 180 pari čizama u maloprodajne objekte . Doprema čizama vrši se vozilima Tigra ad i Tigar Poslovnog servisa.

Saopštenje Tigra ad

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker