Gradska hronika

Tigar AD na sajmu pametnih tehnologija

 Kompanija Tigar A.D. je na Međunarodnom sajmu pametnih tehnologija – Pametni i sigurni gradovi – iSEC, koji se održava od 4. do 6. oktobra u Beogradu, predstavila svoj program reciklaže i namenske proizvode tehničke gume u službi zaštite i bezbednosti.

Generalni direktor kompanije Tigar a.d. Vladimir Ilić poručio je da je na ovom regionalno poznatom i priznatom Sajmu, Tigar a.d. prezentovao svoje programe koji su izazvali veliko interesovanje kod posetioca sajma. Predstavljene su ploče od reciklata za dečija igrališta sa namenom sprečavanja povreda najmlađih kao i zaštitni stubići od gumenog granulata i amortizacioni odbojnici i bezbednosna sredstva u saobraćaju. Prema rečima direktora Ilića od programa obuće, posetioci sajma su imali prilike da se upoznaju sa zaštitnim radnim programom za profesionalnu upotrebu, a predstavljena je i nova čizma brenda Tigar sa svojstvima zaštite na radu na poslovima sa izraženim rizikom od  mehaničkih povreda.

Na Međunarodnom sajmu pametnih tehnologija – Pametni i sigurni gradovi – iSEC, priznati kvalitet od strane krajnjih kupaca, još jednom se pokazao kao posebna prednost proizvoda kompanije Tigar a.d.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker