Gradska hronika

Teška saobraćajka: Vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo. Poginuo na licu mesta! Policija još uvek radi na rasvetljavanju ove nezgode!

Iz saobraćaja isključena dva vozača. Jedan vozio potpuno pijan, drugi pod dejstvom narkotika i bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta zbog kaznenih poena!

Policijska uprava u Pirotu obaveštava građane da su se u dane vikenda (21.04.2023.-24.04.2023. godine) na teritoriji PU Pirot dogodile 2 saobraćajne nezgode. Od toga jedna saobraćajna nezgoda je sa poginulim licem, u kojoj je vozač izgubio kontrolu nad vozilo i udario u drvo. Policijski službenici aktivno rade na rasvetljavanju okolnosti pod kojim se desila ova saobraćajna nezgoda. Druga saobraćajna nezgoda je sa povređenim licem, u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

U kontroli saobraćaja isključena su 2 vozača, od toga 1 vozač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, u stanju potpune alkoholisanosti od 2,10 promila alkohola u krvi (nasilnička vožnja) i drugi vozač isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoakivnih supstani i bez vozačke dozvole jer mu je ista oduzeta zbog kaznenih poena. Oba vozača su zadržana u prostorijama PU Pirot. Nakon zadržavanja navedena lica su sprovedena kod sudije Prekršajnog suda u Pirotu, radi vođenja prekršajnog postupka.

Otkriveno 1016 prekoračenja brzine

U toku prethodne nedelje (od 17. do 23. aprila) sprovedena je međunarodna akcija pojačane konrole učesnika u saobraćaju (ROADPOL), usmerena na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine, i tom prilikom otkriveno je ukupno 1016 prekršaja.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker