Izvučeni parovi za Kup Grada, Memorijalni turnir u sećanje na Bojana Đurovića Đuru

Podelite

Juče su u Medija centru Doma kulture izvučeni parovi za Kup Grada, čije će se finale odigrati 28. avgusta – na dan gradske slave. Učestvovaće ukupno 16 timova, a podsećanja radi, zadnja dva Kupa Grada osvojila je ekipa Vladimira Durkovića iz Berilovca.  Ovo takmičenje organizuju Gradski i Okružni fudbalski savez uz podršku Grada Pirota a najavljeno je i održavanje Memorijalnog turnira u znak sećanja na prerano preminulog Bojana Đurovića Đuru, osnivača ŽFK Jedinstvo. 

Utakmice Kupa Grada igraće se vikendom, dok će Međunarodni memorijalni turnir biti održan od 26. do 28. avgusta u organizaciji ŽFK Jedinstvo. Posebno priznanje, po rečima Slobodana Ćirića, iz ŽFK Jedinstvo, biće dodeljeno sinu prerano preminulog Bojana Đurovića Đure – Atanasiju Đuroviću.

 

 

Pogledajte kako je bilo nakon prošlogodišnjem meča finala Kupa Grada.

FK “Vladimir Durković” odbranio trofej Kupa Grada

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1