Srbija

TANJUG pustio televizijski signal

Novinska agencija TANJUG će za nekoliko dana dobiti svoj TV format koji će, kako kažu u ovoj medijskoj kući sa tradicijom od 78 godina, auditorijumu ponuditi najbolji informativni tv sadržaj.

-Najbrže i najtačnije vesti će kroz nekoliko dana dobiti i svoj TV format. Televizija Tanjug, izrasla iz najstarije novinske agencije, počinje s radom. Posle 78 godina, agencija koja je emitovala i do 600 vesti dnevno, postaje još bliža i pristupačnija, nudeći najbolji informativni tv sadržaj, o čijoj proizvodnji će voditi računa najiskusniji agencijski novinari. Predstavićemo vam nova TV lica iza kojih stoje televizijski profesionalci okupljeni u Tanjug Televiziji-javlja ova medijska kuća.

Predstavićemo vam nova TV lica iza kojih stoje televizijski profesionalci okupljeni u Tanjug Televiziji. Iz najmodernijeg studija, sa najnovijim njuz sistemom, gledaocima se vraća sama srž informisanja: vesti, proverene i tačne. Oslobođeni želje da gledaocima kažu šta treba da misle, naši novinari i naš program ponudiće gledaocima informaciju, najnoviju vest i odgovore na sva pitanja koja posle tih vesti dolaze. Brzo, tačno, provereno, istinito, i to tokom celog dana, samo na televiziji Tanjug, na digitalnim televizijskim platformama Telekoma Srbija: mts Iris, Supernova i m:SAT tv-poručuju iz TANJUG-a.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker