Sport

Tanasko Rajić nastavlja pobedničku seriju, Jedinstvo i Zvezda poraženi

Fudbal: Zona “Istok” 21/22

Kolo 13.

Pirot: Pomoćni teren Gradskog stadiona “Dragan Nikolić”

Tanasko Rajić – OFK Knjaz 1:0 (0:0)

Tanasko Rajić: Darko Petrović, Nemanja Nikolić (Adamović), Nemanja Mančev (Antić), Stefan Ćirić, Miloš Pejčić, Veljko Filipović, Aleksa Tošić (Mančić), Nikola Vasić, Luka Ignjatović, Vladimir Petrović.

Da će utakmica sa “Knjazom” biti teška kako je najavio, šef struke “Tobdžija”, Bojan Panajotović obistinilo se. Doduše, da su fudbaleri Tanaska Rajića, koji su u većem delu utakmice imali inicijativu, iskoristili nekoliko vrlo povoljnih prilika mogli su da utakmicu privedu kraju mnogo mirnije. Gosti su, zapravo, najozbiljnije zapretili u poslednjim trenucima meča, ali čvrsta odbrana domaće ekipe uspela je da sačuva svoju mrežu, tako da je nastavljena pobednička serija i zadržana liderska pozicija na tabeli. Jedini gol na utakmici postigao je Vladimir Petrović u 55. minutu igre.

U sva tri dosadašnja susreta Tanasko Rajić je  bio bolji od Knjaza, ali je uvek bilo dosta teško. Tako je bilo i u ovom meču kaže, trener, Bojan Panajotović.

“Oni se odlično brane, a kada se otvore umeju da preko svojih brzonogih igrača ozbiljno zaprete. Na kraju krajeva, pod ovakvim uslovima kada stalno imamo po nekoliko bolesnih igrača mogu da budem zadovoljan pobedom, ali i pruženom igrom, zalaganjem i disciplinom mojih igrača. Ne može svaka utakmica da se dobija visokim rezultatom, Knjaz se odlično branio, ali zadovoljan sam, ovo je naša deseta pobeda u polusezoni, uz tri nerešena rezultata i bez poraza”- rekao je Panajotović.

U narednom kolu Tanasko Rajić se sastaje sa odličnom ekipom OFK 019 u Zaječaru.

Fudbaleri pirotskog Jedinstva su, upravo, poraženi sa 4:1 od Zaječaraca sa kojima će se Tanasko Rajić sastati u narednom kolu. Saša Mitić, trener Jedinstva, kaže da je reč o veoma dobroj ekipi, ali da je njegov tim propustio mnogo izglednih prilika i primio “jeftine” golove. Rezultat jeste ubedljiv, ali svakako ne odražava pravi odnos snaga na terenu. U narednom kolu Jedinstvo u Pirotu igra derbi meč sa Balkanskim iz Dimitrovgrada.

Fudbaleri Zvezde iz Blata poraženi su u Babušnici od Lužnice sa 5:1.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de