Gradska hronika

Tanasko Rajić dobija novi fudbalski stadion

Savet Mesne zajednice Tanasko Rajić je jedan od najaktivnijih od svih u našoj opštini, a dokaz za to je i početak realizacije prve faze projekta izgradnje fudbalskog kompleksa u ovom naselju.

T Rajic igr 2Fudbalski stadion manjih dimenzija već postoji pored vojnog kompleksa, i na njemu je kako kažu igrači FK “Tanasko Rajić” teško igrati, zbog “gužve”.

T Rajic igr 5Uz pomoć lokalne samouprave i poziva prekogranične saradnje i evropskih fondova, pre par godina naše naselje je dobilo pravi kompleks za decu, koji je verovatno najlepši u gradu, a koji je ubrzo nažalost i delom ruiniran, ne znamo zbog čega i kome je smetalo. Prošle godine Direkcija za izgradnju grada je završila projekat za izgradnju fudbalskog stadiona, koji bi trebao da se izgradi odmah uz kompleks koji sam pomenuo. Ovih dana smo uz pomoć prijatelja mesne zajednice počeli sa izgradnjom samog terena, pa su u toku radovi iskopa i nivelacije, a nakon toga sledi izrada drenaže i sejanje trave, sa nadom da će se naredne godine igrati lep fudbal na ovom stadionu – kažu za Pirotske vesti u Savetu Mesne zajednice Tanasko Rajić.

T Rajic igr 3

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker