Ostale vesti

Svi privrednici na jednom mestu

Na Sajmu roba i usluga koji će biti održan od 18. do 20. oktobra u Sportskoj hali kej učestvovaće gotovo svi uspešni privrednici iz svih opština Pirotskog okruga koji će iskorisiti ovu priliku da prezentuju svoje proizvode ali i da se povežu sa mogućim poslovnim saradnicima i klijentima.

sajam roba i uslugaPo rečima načelnika Upravnog okruga Pirot dr Aleksandra S. Ćirića, koji učestvuje u organizaciji sajma čiji je pokrovitelj Privredna komora Srbije, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare  u prostorijama Upravnog okruga koja je organizovana tim povodom da je interesovanje privrednika iz sve četiri opštine Pirotskog okruga, ali i drugih gradova i susedne Bugarske veliko.

-Već imamo preko 240 kvadrata iznajmljenih a prijavilo se preko 50 izlagača. Zadovoljstvo mi je da kažem da su sve četiri opštine izašle u susret i verujem da će sajam proteći u najboljem redu. Biće tu i turističkih ponuda, imaćemo forume  i prezentaciju proizvodnje organske hrane, prezentaciju o održivom razvoju i korišćenju obnovljivih izvora energije, a očekuje se dolazak državnog sekretara Ministarstva poljoprivrede, a moguće je da dođe i ministarka energetike ili ministar poljoprivrede-kazao je Ćirić

tekst i fotograija-ilustracija sa prethodnog sajma-Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker