Sport

Svi na stadion od 16h – Belima potrebna podrška protiv lidera na tabeli

Pirotski Beli danas od 16 sati na Gradskom stadionu biju veoma važnu bitku u Prvoj ligi. Bodovi su ekipi Dražena Dukića neophodni kako bi se ekipa rasteretila a u Pirot dolazi veoma dobra ekipa Dinama iz Vranja. Iz Radničkog pozivaju navijače da sutra u što većem broju podrže Bele u veoma važnoj utakmici petog kola Prve lige Srbije.

radnički pirot fudbal

-Pobeda bi vratila mir u kuću i nama je pobeda potrebna kao hleb. Na psihološkom planu to bi nam značilo još veći motiv a i  nezavidnoj poziciji smo jer imamo jedan bod. Mislim da su igrači potpuno spremni da ispune svoj zadatak i da osvoje tri boda. Zahtevaću da igramo napadački, sa dozom opreza, jer se radi o kvalitetnom protivniku sa kvalitetnim pojedincima. Nisu slučajno na prvom mestu. Dobro ih poznajemo, znamo njihove loše i dobre strane, ali ako mi budemo pružili ono što ja kao trener i svi u klubu očekuju od tima, mislim da pobeda ne bi trebala da dolazi u pitanje-kazao je trener Dukić.

Dukić je kazao da će biti i promena u timu.

-Zbog nekih propusta u igri, neki igrači će biti izostavljeni iz tima. Imamo kadrovskih problema sa Dojkićem pa ne bi smeli da rizikujemo, dugo je prvenstvo a važnije nam je zdravlje igrača nego da rizikujemo pa da napravimo još veći problem. Imamo problem i sa malim Anđelkovićem, koji je na terapiji pa ni on neće biti u timu-kazao je Dukić.

 

Napadač Željko Dimitrov kazao je da bi Belima bodovo protiv Vranja mnogo značili.

-Što se tiče Dinama, bez obzira na to što su prvi na tabeli, mislim da mi u najmanjem slučaju možemo ravnopravno da se nosimo sa njima-kazao je Dimitrov.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker