Kultura

Svetski bestseler br. 1 “Pad” u prodaji

Pirotske vesti i Vulkan izdavaštvo poklanjaju čitaocima Pirotskih vesti tri primerka ove knjige. Poklanjamo tri primerka ove knjige čitaocima PV koji prvi pošalju mejl sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona - zbog kurirske službe) na mejl [email protected]

Brzo, žestoko, uzbudljivo! Panika, strah, užas. Spremite se za Pad! Krenimo na putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah. Upravo ste se ukrcali na let za Njujork. Našli ste sedište, spakovali prtljag, udobno se smestili i vezali pojas. U avionu su sa vama još sto četrdeset tri osobe. Posada vam je svima poželela dobrodošlicu i sve liči na još jedno sasvim obično putovanje. Ipak, vi ne znate da je trideset minuta pre leta porodica vašeg pilota oteta. Da bi njegova porodica živela, svi u avionu moraju da umru. Ultimatum je jasan.

Pad T. Dž. Njuman je zastrašujuća priča o nemogućem izboru sa kojim se suočava pilot Bil Hofman. Njegova žena i deca biće ubijeni ako ne sruši avion sa 149 duša u njemu. Vremenski pritisak na zemlji je mučan, kao i u vazduhu. Pilot je razapet između jezivog izbora. Ko će preživeti? Njegova porodica ili putnici? Bil je u kokpitu; Džo, stjuardesa, preuzima kontrolu nad putničkom kabinom; Bilovu suprugu i dvoje dece drže kao taoce u njihovom domu; Teo, agent FBI-ja koji je u sukobu sa svojim nadređenima u njihovim naporima da spreče katastrofu. Jedina perspektiva koja nedostaje su putnici, 144 duše čija je sudbina predata letačkoj posadi onog trenutka kada se vežu. Prepuna akcije i neočekivanih događaja, ovo je priča o odlukama koje donosimo i posledicama izbora napravljenog u treptaju oka, kada se čini da je smrt blizu.

„Briljantno… Neverovatno napeto.“ – Buklist „Ovaj napeti, ubedljivi triler označava dolazak novog talenta.“ – Pablišers vikli „Delo čiste neizvesnosti.“ – Stiv Kavana, autor bestselera Trinaest „Intenzivna napetost, šokovi i strahovi… Jezivo.“ – Li Čajld, autor bestselera Njujork tajmsa „Triler koji će vas naterati da nagađate do poslednjih stranica.“ – Adrijan Makinti, autor bestselera Lanac.

Pad je postao izdavačka senzacija i našao se na prvom mestu liste bestselera Njujork tajmsa. Roman su za najbolju knjigu godine proglasili Ju-Es-Ej tudej i Eskvajer. Objavljen je u više od trideset zemalja, a kompanija Universal Pictures otkupila je prava na ekranizaciju. Debitantski triler bivše stjuardese Pad dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker