Politika

Stojanovićeva potpisala za SNS

Odbornica u lokalnom parlamentu Sanja Stojanović napustila je odborničku grupu SPS-a čiji je odbornik bila i potpisala izjavu da će na dalje biti deo Odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu. Nedavno su Odborničkoj grupi SNS-a pristupili i odbornici Zoran Stojanović i Mirjana Đorđević.

Šef OG SNS-a Boban Ranđelović kazao je da OG SNS-a nastavlja da jača i kao dokaz te tvrde predstavio odbornicu Stojanović.

sns sanja stojanovic_1

Stojanovićeva je kazala da podržava Program za razvoj opštine Pirot do 2020. godine koji je proklamovala SNS u Pirotu.

-Moram da izrazim žaljenje što na lokalu u Pirotu SPS nije u koaliciji sa SNS-om, kao što je to slučaj na republičkom nivou jer bi se na taj način mnogobrojne dobre ideje iz Programa lako realizovale na dobrobit svih građana opštine Pirot.Drugi razlog zašto pristupam OG SNS-a jeste moje nezadovoljstvo privatizacijom Prvog maja gde više od 1.300 radnika ostaju na ulici. Kao levičar po ubeđenju ne mogu učestvovati u radu većine koja ne vodi brigu o radnicima već od njih pravi socijalne slučajeve-kazala je Stojanovićeva.

sns sanja stojanovic_2

foto Vladan Ristić

Slične vesti

3 Comments

  1. Postovana,

    Ti si sve samo ne levicar. Nazalost, SNS je postala stranka koja skuplja preletace. Ista stara lica koja vidjamo. Uplasila se snajka za svoje mesto pa brže bolje da preleti. Sramota si z SNS.

  2. “Drugi razlog zašto pristupam OG SNS-a jeste moje nezadovoljstvo privatizacijom Prvog maja gde više od 1.300 radnika ostaju na ulici. Kao levičar po ubeđenju ne mogu učestvovati u radu većine koja ne vodi brigu o radnicima već od njih pravi socijalne slučajeve.”
    Pa da li privatizaciju Prvog maja sprovodi lokalna samouprava ili republicka vlast koju cini SNS?!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker