Ostale vesti

Stefanović:Isplatu penzija garantujemo jakom ekonomijom

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a dr Nebojša Stefanović izjavio je tokom današnje posete Pirotu da penzioneri u Srpskoj naprednoj stranci imaju garant da će penzije biti isplaćivane redovno.

nebojsa stefanovic

-Jedna stvar je za nas posebno bitna, a to je sigurnost i stabilnost za socijalno osetljive grupe. Kada to kažem mislim i na penzionere koji imaju u Srpskoj naprednoj stranci garant da che penzije biti isplaćivane i ne moraju da se sekiraju da li će poštar 1. ili 5. u mesecu doći na vrata. Mi vam to garantujemo jakom ekonomijom, mi vam penzije garantujemo dovođenjem investitora, mi vam penzije garantujemo i “Mišlenom” i “Džonson elektrikom” i “Mercedesom” koji dovodimo u ovu zemlju. Podigli smo “Er Srbiju”, koja je bila ruina od firme. Poslednji avion u JAT-u kupljen je 1986. godine i niko više nije hteo da se vozi tom kompanijom. Danas “Er Srbija” ima 65 posto više putnika samo u odnosu na prethodnih godinu dana i zahvaljujući tome mi više ne bacamo 50 evra na subvencije već upotrebljavamo za druge kompanije, za puteve, za rast ekonomije naše zemlje-kazao je Stefanović.

Stefanović je posetio sedište SNS-a u Pirotu, gde je razgovarao sa članovima i simpatizerima stranke.

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Tagovi

Slične vesti

10 Comments

  1. Pa vi ste bre sramota Srbije…samo se zaduzujete, ko ce to da vraca, narod nema ni posla ni para…. Onaj mudri ministar finansija kaze `da nismo dobili kredit, morali bi da se zaduzimo`… pa ko koga ovde… SNS Sramota Srbije….

  2. Ma kakav bre SNS, skup mentalno retardiranih ljudi, narocito na lokalu, prosto nisu vredni cak ni negativnih komentara.Ako ovaj narod ima bar malo mozga izaci ce na izbore i glasace protiv SNS-a, jer najgori moguci scenario bi bio mala izlaznost, sto bi njima odgovaralo.

Leave a Reply

Back to top button
Close