Sport

Stefan Šilja Stojanović:Doživeli smo bajku, ostvarili dečački san

Nakon meča sa Tabanom u Jagodini, golgeter Belih Stefan Šilja Stojanović kazao je novinarima da meč protiv Tabana i pobeda u odlučujućem meču za ulazak u Prvu ligu, protiv direktnog konkurenta, predstavlja ostvarenje dečačkog sna za svakog fudbalera. Stojanović je kazao da je u Pirotu, zahvaljujući rukovodstvu Belih i predsedniku Aleksandru Ćiriću doživeo pravu fudbalsku bajku.

-Teška utakmica. Kada ste klinci i igrate fudbal, sanjate da u zadnjem, odnosno sada u predzadnjem kolu igrate utakmicu koja je odlučujuća. Pirot sada živi fudbalsku bajku zahvaljujući čoveku koji je najzaslužniji za sve ovo, predsedniku kluba. Idemo u drugu ligu ne da budemo statisti već da se dugo zadržimo tamo-kazao je Stojanović, koji je po završetku meča na prepoznatljiv način proslavio pobedu sa Pirgosima.

stefan stojanovic

silja stojanovic_resize

Predsednik Radničkog Aleksandar Ćirić kazao je da je fudbalski Pirot ovo čekao osam godina.

-Verovao sam u igrače od prvog kola iako su mnogi sumnjali i predviđali nam tavorenje na sredini tabele i borbu za opstanak. Nisam prestajao da verujem u igrače ni jednog trenutka i moram da im čestitam. Moram da se zahvalim i domaćinima koji su nas dočekali, obezbeđenje je bilo na vrhunskom nivou-kazao je predsednik Ćirić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker