Politika

SRS: Raskol u Povereništvu SNS u Pirotu?

Nastavlja se politička prostitucija i manipulacije odbornicima u Skupštini Opštine Pirot. Najnovija dešavanja nam ukazuju na to da su petoro odbornika SNS-a napustila naprednjake i to u oči lokalnih izbora. Da li je na pomolu novi raskol u povereništvu SNS-a u Pirotu ili još jedna prevara Bobana Ranđelovića i Dimitrija Vidanovića, videće se uskoro. Jedno je sigurno da u Srpskoj naprednoj stranci vlada totalno rasulo, pominju razne konbinacije i frakcije. Da podsetimo građane Pirota da je Pirotska nova snaga na prošlim izborima izašla kao grupa građana koja se oštro suprostavljala politici ne samo SNS-a nego i vladajućih stranaka u Pirotu. Ubrzo posle izbora ta grupacija od petoro odbornika, na čelu sa Vidanovićem i Ranđelovićem, ulazi u SNS iz ličnih interesa. Vidanovića Vučić postavlja za načelnika Pirotskog Okruga a Ranđelović zauzima visoko mesto u Pirotskom SNS-u. Građani Pirota moraju da znaju da sada isti ti odbornici iz PNS napuštaju SNS i ponovo će pokušati da obmanu građane Pirota ali sad kao predsetavnici Dveri ili opet neke grupe građana sa mogućnošću ponovnog spajanja sa SNS-om nakon predstojećih lokalnih izbora.
srs pirot
SNS je skupina interesnih grupacija na čelu sa Aleksandrom Vučićem koja se bavi manipulacijom građana preko medija, a koji su gotovo svi pod njihovom kontrolom.

Radikali upozoravaju da će se na prestojećim izborima razne interesne sfere služiti svim mogućim stvarima kako bi došli do odborničkih mandata i vlasti. Građani su siti laži o EU i novim radnim mestima, lažima i prevarama od strane proevropskih stranaka, zato ih mi pozivamo da se okrenu Radikalima i bratskoj Rusiji.

Saopštenje SRS Pirot

Slične vesti

2 Comments

  1. Radmilo Kostic je iz SNS-a najurio sve pametne i obrazovane ljude. Ako on nastavi da vodi SNS u Pirotu, ta stranka na lokalnim izborima nece preci cenzus. Ko ce glasati za <>?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker