Politika

SRS protiv nacrta Zakona o platama

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske Radikalne stranke u Pirotu, održana je konferencija za novinare, na kojoj su govorili Bojan Manić i Milan Krstić.

image

Član opštinskog odbora i kandidat za odbornika Bojan Manić je govorio o značaju lika i dela Svetog Save za današnje naraštaje u Srbiji. Kao duhovni otac srpske nacije, Sveti Sava sigurno ne bi danas izabrao okruženje za svoj narod kao što je Evropska unija. Jer se tamo veličaju antihrišćanske vrednosti, uvode stalne policijske patrole pod oružjem, opsežan video nadzor, neljudski i diskriminatorski odnos prema azilantima, tako da sve počinje da podseća na uspostavljanje novog nacizma. Zbog toga našem narodu nije tamo mesto, već SRS vidi alternativu u većoj saradnji sa pravoslavnom Rusijom – zaključio je Manić.

Član opštinskog odbora i kandidat za odbornika Milan Krstić je istakao da se Srpska Radikalna stranka oštro protivi nacrtu zakona o platama. Ne želimo da jedini faktor za donošenje zakona bude maksimalna štednja na teret zaposlenih. Pozivamo sve aktere uključene u ovaj proces da još jednom preispitaju predložena rešenja jer ona idu direktno na štetu naših građana.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker