Ostale vesti

Srpska napredna stranka:na izbore bez grupica!

Srpska naredna stranka će na lokalne izbore izaći sama i čista, bez ikakvih grupa i grupica, ali sa PS,USS i PUPS-om.Kada budemo preuzeli odgovornost za razvoj grada, insistiraćemo na ekonomskom razvoju i zapošljavanju. Naši kandidati za odbornike biće ugledni ljudi:doktori, inženjeri,mladi ljudi, studenti,žene,  poljoprivredici i radnici.

pirot, sns

Ovo je na današnjoj konferenciji za novinare rekao narodni poslanik SNS Radmilo Kostić, koji je  povodom dobijanja statusa grada  konstatovao da to samo po sebi ništa ne znači, ali i da ima značajne prednosti u odosu na opštinu, koje treba iskoristiti.

Kostić je, demantovao izveštavanje pojedinih medija da je za status grada zaslužan isključivo poslanik iz Kikinde dr Branislav Blažić.Tom prilikom pročitao je Blažićev govor u Skupštini Srbije u kome i sam Blažić navodi zasluge premijera Vučića.

nacelnica

-Za ovu incijativu bilio smo i ja, ali i moj kolega Dragan Todorović, koji smo takođe učestvovali u njenom inoviranju. Naravno nismo mogli da je potpišemo jer je ona sačinjena ranije, ali treba da se zna da smo i mi učestvovali u celoj proceduri. Nadam se da ćemo posle narednih izbora uspeti da  izborimo status grada i za Prokuplje, koje je takođe okružnii centar-konstatovao je narodni poslanik Kostić, koji je predstavio i novu naćelnicu okruga Draganu Tončić, koja je iz redova ove partije.

U prvom obraćanju novinarima, načelnica Tončić je naglasila da će svo svoje znanje i umeće koje je stekla u “Tigru” AD, iskoristiti na mestu načelnice,  kako bi svoju funkciju obavljala na najbolji mogući način. Dužnost preuzima u ponedeljak.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Status grada sa 38000 stanovnika. Korist će jedino imati funkcioneri i nameštenici kroz veće plate, jer su oni sada gradski, a n eopštinski službenici.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker