Gradska hronika

Srpska napredna stranka proslavila Svetu Petku

Rezanjem slavskog kolača u prisustvu velikog broja simpatizera i gostiju, članovi, odbornici  i rukovodstvo Srpske napredne stranke  u Pirotu obeležili su stranačku slavu Svetu Petku.

slavski-kolac

Uz čestitke građanima i članstvu, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Ljubomir Stojanović, ovim povodom  rekao je, da je stranka u proteklih osam godina prolazila kroz razne faze, ali da je  ojačala i zadobila poverenje građana, o čemu govori i činjenica da je na poslednjim lokalnim  izborima  osvojila duplo više glasova nego na prethodnim. Stojanović je izrazio uverenje da če SNS u narednom periodu preuzeti odgovornost za vršenje lokalne vlasti, da je za to spremna, kao i  utisak da je ostavka iz privatnih razloga, dosadašnjeg poverenika  stranke, veliki udarac , ali da će nastaviti da funkcioniše i radi.

sns-dobrivoje-i-ljuba

Novi kolačar je Goran Mišić, umesto Dobrivoja Aranđelovića, koji je rekao da je SNS sa premijerom Vučićem na čelu ubedljivo najjača stranka koja će prebroditi i aktuelna iskušenja, kojima je Srbija izložena.

zvanice

Stranačkoj slavi SNS prisustvovao je  pored ostalih i Milan Popović, predsednik Gradske skupštine, kao i direktori pojedinih javnih preduzeća i ustanova i članovi drugih stranaka, koje imaju odbornike u aktuelnom sazivu lokalne vlasti.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker