Gradska hronika

Sportski centar: Agencije zapošljavaju radnike

Shodno odluci Vlade Srbije o zabrani zapošljavanja u javnim preduzećima i upravi, problem novih radnika koji  će raditi na zatvorenom bazenu biće rešen putem javnih nabavki za izbor agencija, jer je to jedini mogući način u skladu sa Zakonom-rekao je juče Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra u Pirotu.

 

imageTo praktično znači da Sportski centar neće upošljavati radnike, već će njih  obezbediti  agencije i druge organizacije, posle raspisane javne nabavke. Sportski centar se obraćao molbom za prijem radnika na bazenu ali odgovor od nadležnih iz republike nisu dobili.

nenad djordjevic

Inače, deo postojećih   radnika SC je već angažovan na objektu zatvorenog bazena, gde se obučavaju za rad na najsavremenijim sistemima-precizirao je Đorđević.

P.V.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Agencije…pa zar i za novootvorene objekte i novootvorena radna mesta vazi zakon o zabrani zaposljavanja u javnim preduzecima…
    Ne razumem…ovo je novi objekat, i zahteva radnu snagu da radi u njemu i da zaradi svoju platu…a ovako ce svakom radniku agencija uzeti deo plate…
    Pa sto se trosimo da gradimo nesto…kad nemoze niko da se normalno zaposli

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker