Sport

Važna pobeda prvotimaca Radničkog na gostovanju u Paraćinu 0:3

Fudbaleri Radničkog savladali su danas u Paraćinu ekipu Jedinstva ubedljivim rezultatom 0:3. Strelci za Bele bili su Aca Stojković – dva gola i Nemanja Milošević. Novi trener Belih Marko Vidojević, kome je ovo prva utakmica na klupi Belih od kako je preuzeo ekipu kazao je Pirotskim vestina da je pobeda mogla da bude i ubedljivija, ali i pored toga raduje činjenica da je ostvarena ubedljiva pobeda.

-Radnički je objektivno gledano dosta kvalitetnija ekipa od Jedinstva u ovom momentu, dominirali smo sve vreme utakmice, u prvom poluvremenu nismo našli pravi ritam ali u nastavku smo posle izmena dobili dosta na kvalitetu,  brzo dali dva gola, rešili pitanje pobednika i rutinski priveli utakmicu kraju. Moglo je da bude i ubedljivije ali i ovako smo veoma zadovoljni-kazao je Vidojević Pirotskim vestima.

Sekretar Radničkog Dragan Janković kazao je da je ova utakmica bila veoma važna za Bele, pre svega na psihološkom planu.

-U drugom poluvremenu Beli su igrali furiozno, golovi su pali u 46. pa 48. minutu i već tada je sve bilo rešeno. Imali smo i dosta zicera i šansi da rezultat bude još ubedljiviji-kazao je Janković.

 

 

Marko

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de