Uspeh pirotskih gimnastičara

Podelite

Ovog vikenda održano je I kolo Pionirske gimnastičke lige Jugoistoka Srbije u A programu u ženskoj sportskoj gimnastici u Nišu. Naš klub imao je predstavnice u tri selekcije. Najzapaženije rezultate ostvarile su članice 3. selekcije do 12 god na čelu sa Milom Nikolić koja je uspela da osvoji srebrnu medalju pojedinačno a isto tako i ekipno sa svojom ekipom.

Takmičarke iz ostalih selekcija nisu uspele da se popnu na postolje, ali smo zadovoljni i njihovim nastupom gde je konkurencija bila veoma jaka.  Protekle nedelje završeno je prvo kolo lige Srbije u muškoj sportskoj gimnastici gde je domaćin bio Kostolac. Zabeležili smo odlične ekipne plasmane u preoštroj konkurenciji. Sledeće takmičenje je Državno prvenstvo u Novom Sadu gde će naš klub imati predstavnike u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1