Turnir u malom fudbalu u naselju Tanasko Rajić izuzetno posećen – poslastica za ljubitelje sporta

Podelite

Tradicionalni turnir u malom fudbalu u naselju Tanasko Rajić svake godine obara rekorde posećenosti, tako je i ove, a na poseti bi mogli da pozavide i mnogi prvoligaški klubovi, a bogami i poneki superligaš. U bravurama odličnih pirotskih majstora malog fudbala za vreme trajanja ovog turnira uživa na hiljade Piroćanaca. Osim turnira u naselju Tanasko Rajić, popularni su turniri i u Radin Dolu, Berilovcu i mnogim drugim delovima grada. 

Mnogi Piroćanci na turnire dolaze i zbog mećika, kako bi “pre roka” osetili atmosferu pirotskog vašara koji će se održati ovog meseca. U redu za mećike čekalo se sinoć i do pola sata.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1