Sport

ŠTETA: Radnički poražen od ekipe Cara Konstantina 1:3, na poluvremenu 0:0

Fudbaleri Radničkog danas su poraženi od ekipe Cara Konstantina iz Niša rezultatom 1:3. Fudbaleri Marka Vidojevića igrali su odlično u prvom poluvremenu, ali je realizacija bila ispod nivoa dosadašnjih mečeva pa je propušteno nekoliko izglednih šansi da se već u prvom poluvremenu reši utakmica. Na početku drugog poluvremena gosti su brzo poveli sa 0:2. 

Beli su u 70.  minutu smanjili na 1:2 i krenuli silovito na gol gostiju, međutim bez rezultata. U samom finišu meča gosti su postigli još jedan gol i postavili konačni rezultat meča 1:3. Jedini gol za Bele postigao je Pobulić.

Trener Marko Vidojević kazao je novinarima nakon meča da, uprkos šok-porazu na domaćem terenu, ništa nije izgubljeno i da Beli i dalje ostaju glavni pretendenti za ulazak u Prvu ligu.

-Imamo još četiri meča do kraja, dva boda prednosti tako da je to pozitivno, jer da podsetim, kad smo krenuli u ovu priču imali smo veliki zaostatak, sada je plus. Treba da odbranimo prvo mesto, a verujem da imamo znanje i kvalitet za to – rekao je Vidojević.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker