Šahisti “Progresa” nastupaju na Prvenstvu Prve lige Šahovskog saveza Centralne Srbije

Podelite

Šahisti šah kluba Progres nastupiće od 14.do 22.septembra na prvenstvu prve lige šahovskog saveza centralne Srbije.

Foto ilustracija Aleksandar Ćirić

Nakon prošlogodišnjeg prvog mesta u drugoj ligi, očekuje se borba za sredinu tabele. Ekipa je kompletna i nastupiće sa jednim velemajstorom (Vladimir Petkov iz Bugarske),  dva internacionalna majstora (Manić i Paunović) i tri majstora FIDE (Todorović, Nikolić i Jovanović). Učestvuje 12 ekipa a domaćin su grad Kragujevac i hotel Šumarice. Prenos partija uživo kao i sve informacije o ligi mogu se naći na sajtu šahovskog saveza Centralne Srbije i portala Večiti šah.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1