Pirotska košarka ima budućnost (FOTO)

Podelite

Danas je u hali Kej organizovana manifestacija na kojoj su prezentovane sve selekcije KK  Pirota, od najmlađih nada pirotske košarke do prvog tima KK Pirota koji večeras igra poslednju utakmicu u jesenjem delu prvenstva Druge muške lige Srbije u košarci.

Mladi i perspektivni predsednik KK Pirota Dušan Dimitrijević kazao je Pirotskim vestima da je organizacijom ovog događaja nastavljena dobra tradicija koja je počela dok je predsednik kluba bio Slaviša Svilarov.

-Ideja je da se odužimo skromnim poklonima našim igračima za učešće i zalaganje u klubu, da damo mladima šansu da dobiju motivaciju da još više rade ali i da privučemo još mladih i perspektivnih košarkaša u naš klub. Masovnost rađa kvalitet a mi sa ponosom možemo da kažemo da smo najmasovniji klub u Regionu Istok kada je o mlađim selekcijama reč jer imamo preko 180 dece u mlađim kategorijama u devet selekcija. Sa njima radi deset naših trenera-kazao je Dimitrijević Pirotskim vestima.

Svi treneri KK Pirota

uprava kluba

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1