Održana sednica Skupštine Rukometnog saveza Centralne Srbije

Podelite

Sednici Skupštine Rukometnog saveza Centralne Srbije koja je održana u Vrnjačkoj Banji, prisustvovali su i delegati iz Pirotskog okruga, Miki Zlatković, član Skupštine i UO RSS, Ninoslav Ćirić, član SkupštineRS CS i Ljubiša Stojanović, član Skupštine RS CS.

Na sednici se glasalo i o rekonstrukciji UO RS CS, a za novog potpredsednika UO RS CS izabran je Ninoslav Ćirić, predsednik ORK Pirot.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1