Novi predsednik Košarkaškog kluba Dušan Dimitrijević

Podelite

Na večerašnjoj sednici Skupštine KK Pirota Skupština je, na predlog dosadašnjeg predsednika kluba SLaviše Svilarova, zbog isteka četvorogodišnjeg mandata, za novog predsednika kluba izabrala Dušana Dimitrijevića, koji je zadnje dve godine bio na funkciji sportskog direktora KK Pirota. Sednici je prisustvovao i legenda pirotske, srpske i svetske košarke Svetislav Kari Pešić. Među članovima novog upravnog odbora je i predstavnik firme čuvenog NBA igrača Nikole Mirotića – Muhamed Mohsin, predstavnik kompanije “Knjaz Miloš” za Pirotski okrug Milan Apostolović, direktor Pošte Zdenko Cvetković i dosadašnji predsednik Slaviša Svilarov, koji će biti svom nasledniku važna podrška u narednom periodu. 

Svilarov je kazao da se na ovakav korak odlučio zbog činjenice da je nakon četiri uspešne sezone osetio prezasićenje i manjak energije, te da smatra da je najbolje da klub nastavi da vodi Dimitrijević, čime bi se obezbedio kontinuitet u uspešnim rezultatima i dalji napredak pirotske košarke. Svilarov je istakao da je klub radio uspešno u svakom pogledu, od takmičarskog do finansijskog. On se zahvalio na podršci svim članovima skupštine i uprave kluba, a posebno Gradskoj upravi, odnosno gradonačelniku Pirota mr Vladanu Vasić i zameniku gradonačelnika Vidojku Panajotoviću, bez čije podrške teško da bi pirotski sport nizao uspehe.

Dimitrijević je istakao da će dati sve od sebe da se nastavi uspešan rad kluba, da su ambicije velike mada je o tome još uvek rano govoriti s obzirom da je novo rukovodstvo tek izabrano.

-Upravo iz razloga prioriteta očuvanja kontinuiteta dobrih rezultata dosadašnji predsednik Svilarov će na moju molbu ostati da bude član upravnog odbora kluba. Milan Apostolović je takođe član upravnog odbora, sa njim delimo istu viziju, iste ambicije tako da će sigurno biti od koristi klubu, a posebno zbog činjenice da je on predstavnik kompanije Knjaz Miloš za Pirot. Treći član je Muhamed Mohsin, predstavnik kompanije “Slavinja trejd”, čiji je vlasnik proslavljeni NBA košarkaš Nikola Mirotić. Član UO biće i Zdenko Cvetković, direktor Pošte-kazao je Dimitrijević.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1