Kari Pešić držao predavanje o aktelnom momentu u svetskoj košarci na Fakultetu sporta

Podelite

Svetislav Kari Pešić – foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Proslavljeni svetski i pirotski košarkaški strateg Svetislav Kari Pešić danas je u  Amfitetatru Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu održao predavanje na temu “Aktuelni momenat u svetskoj košarci”.

Svetislav-Kari Pešić je jedan od najplodotvornijih trenera naše zemlje, kada je u pitanju osvajanje medalja na prvenstvima. Sa kadetskom i juniorskom reprezentaciom je osvojio evropsko zlato, sa juniorskom reprezentaciom je osvojio svetsko zlato, dve zlatne seniorske evropske medalje sa dve različite reprezentacije i zlatnu medalju sa seniorskom reprezentacijom Jugoslavije u Indijanopolisu 2002. godine. Takođe, osvajač je Kupa evropskih šampiona, Evrolige i Kupa Radivoja Koraća, kao i velikog broja nacionalnih prvenstava.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1