Danica Gogov najbolja hodačica Srbije

Podelite

Pirotski atletičari na finalu Kupa Srbije za mlađe juniore u Sremskoj Mitrovici na kraju ovogodišnje sezone učestvovali su sa četiri atletičara i postigli dobre rezultate.

Kako je za Pirotske vesti izjavio trener Atletskog kluba Pirot Predrag Krstović, sa ovim takmičenjem pirotski atletičari su na neki način krunisali ovu uspešnu sezonu.999594_585173984854727_1419179951_n

-U bacanju diska predstavljala nas je Radmila Ćirić, koja je bila na nivou svog ličnog rekorda. Kopljašica Anđela Zlatković je takođe bila na nivou svog najboljeg rezultata, Radmila Ćirić u disku je zauzela 12. mesto, Anđela Zlatković je bila 7., imali smo na 800 metara srednje pruge Acu Živkovića koji je zauzeo peto mesto i Danicu Gogov koja je bila prvoplasirana u disciplini hodanje. Ona je već afirmisani sportista, reprezentativac Srbije pa je i na ovom takmičenju pokazala da je najbolja juniorka u Srbiji-kazao je Krstović.156441_516388198399973_958369009_n

tekst Aleksandar Ćirić

fotografije AK Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1