Sport

Beli igrali nerešeno u Jagodini 0:0, od “zone spasa” Radnički deli sedam bodova

Fudbaleri Radničkog večeras su u važnom meču protiv “fenjeraša” Jagodine ispustili važnu pobedu. Rezultat na kraju meča bio je 0:0, a kako je Pirotskim vestima kazao trener Goran Lazarević, fudbaleri Radničkog su stvarali veliki broj šansi, ali nažalost, bez realizacije. Beli se nalaze nakon ovog meča na pretposlednjem mestu na tabeli, a od “zone spasa”, kako stvari trenutno stoje deli ih sedam bodova. 

-Samo u – —

-U prvom poluvremenu imali smo četiri-pet stopostotnih šansi. Mašili su Spasić, Žerađanin, Petrov,  u drugom slična situacija, golove su mogli da postignu Petrov, Dimitrov, u jednoj akciji izbacili su nam loptu sa gol-linije. Fudbaleri Jagodine su bili izuzetno motivisani, iako nemaju šanse za opstanak, ali problem je bio do naše ekipe, jednostavno, kada napadaš a ne daš go ne možeš da očekuješ dobar rezultat. Mnogo je bilo situacija gde smo loše odreagovali, tako da je rezultat na kraju, nažalost, takav kakav jeste-kazao je Lazarević Pirotskim vestima.

Beli su i dalje u opasnoj zoni sa sve manjim šansama da izbore opstanak. Ipak, postoji šansa da se uz dve-tri vezane pobede Beli izvuku iz opasne zone i sačuvaju prvoligaški status.

Do kraja težak raspored

Do kraja sezone igra se još šest kola, među protivnicima su ekipe Sinđelića, koja gostuje u Pirotu u narednom kolu, zatim Novog Pazara, Radničkog 1923, Teleoptika, Inđije i u poslednjem kolu 31. maja  Beli gostuju ekipi Slobode iz Užica. 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker