Sport

Spasić na meti Belorusa

Radnički iz Pirota je sa tri uzastopne pobede (Đerdap, Timok, OFK Bor) uspeo da na najbolji način završi sezonu na prvom mestu, i istakne najozbiljniju kandidaturu za ulazak u Prvu ligu Srbije. Pored odličnih igara, uspeli su da promovišu nekoliko izuzetno mladih i darovitih igrača, a svi su rodom iz Pirota, što je i prouzrokovalo pojačanu posetu navijača na domaćem terenu. Davidović Marko (1995), i Apostolović Andreja (1996), su bili nosioci igre i među najzaslužnijima su za osvojeno prvo mesto, a još mlađi Vasić Darko (1998) i Spasić Miloš (1997) su dali dragoceni doprinos sveukupno odličnoj sezoni piroćanaca.

54875a7094448

Uprava Radničkog vredno radi na pripremi prelaznog roka i dovođenju još jednog igrača koji bi upotpunio tim koji je briljirao na kraju ove jesenje sezone. Takođe pored blagog interesovanja srpskih klubova iz PLS-a za igrače popularnih “belih”, na adresu kluba stigla je i oficijelna ponuda Belšine iz Belorusije za po mnogima najtalentovanijeg mladog igrača Spasić Miloša.

Spasić i Vasić su bili tokom cele sezone uz seniorski tim, ali su igrali povremeno i za omladinski tim Radničkog koje je takođe osvojio prvo mesto, i najavio ekspresni povratak u kvalitetnu omladinsku ligu Srbije. Videćemo u narednim danima kakav će biti odgovor rukovodstva kluba za Miloša Spasića, popularnog “Pati”-ja, koji je iako veznjak postigao čak 14 golova za omladinsku ekipu. Spasić je u par navrata nastupao i za regionalnu reprezentaciju Srbije.

izvor:

Sbijasport.net

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker