Politika

SNS o Vasićevom pozivu Vučiću, Planu razvoja grada i Radničkom

Na današnjoj konferenciji Povereništva SNS-a u Pirotu Dimitrije Vidanović, komentarišući poziv predsednika opštine Vladana Vasića premijeru Aleksandru Vučiću da odmor provede upravo u Pirotu, nakon što je Pirot proglašen najatraktivnijom turističkom destinacijom Srbije u izboru Turističke organizacije Srbije, kazao je da SNS ne želi da umanji značaj nagrade, ali da Pirot mora još mnogo toga da uradi na poboljšanju turističke infrasturkture.

-Pirot raspolaže sa svega 330 kategorisanih ležajeva, 180 u gradu, a ostatak u selima i potrebno je još puno toga učiniti da bi Pirot bio jedna turistička destinacija i da kada predsednik opštine pozove ljude da provedu odmor ovde, taj poziv ima smisla. Postavio bih i pitanje predsedniku opštine, zašto je Grčka, u kojoj letuje dva puta godišnje i Francuska u kojoj je nedavno bio, zašto su te destinacije bolje od samog Pirota-kazao je Vidanović.

sns (2)

Ljubomir Stojanović se osvrnuo na plan razvoj opštine Pirot koga je SNS u Pirotu predstavio javnosti septembra prošle godine.

-Oko te ideje se uključio veliki broj stručnih i kompetentnih ljudi. Na tim temeljima će se i nadalje graditi sistem koji će predstavljati pokretačku snagu i motor razvoja naše opštine. Plan razvoja i sada okuplja ljude sa pozitivnim idejama i mi pozivamo sve koji smatraju da mogu da daju svoj doprinos razvoju naše opštine, borbi protiv nezaposlenosti, kriminala i korupcija, da nam se pridruže u cilju smenjivanja aktuelne vlasti koja se, osim trošenja naših para na izgradnju parkova i trgova, pokazala šta i koliko ume-kazao je Stojanović, član Povereništva SNS-a u Pirotu.

Novinarima se obratio i Zoran Stanković, koji je govorio o situaciji u sportu.

-U ime Povereništva SNS Pirot čestitam našoj fudbalskoj reprezentaciji na osvojenoj tituli svetskog prveka i da vas podsetim da su pre svega nekoliko dana pojedini novinari iz našeg grada kritikovali našu fudbalsku organizaciju koja je dovela do ovih uspeha. Ja razumem i njih jer su oni to radili sa ciljem da dadu alibi za nemoć da Radnički izađe iz treće lige i pokaže nešto više nego što je do sada pokazano. U prilog tome ide i konstatacija da je za trenera imenovan, neumanjujući njegovu stručnost, čovek koji je već dva puta bio trener i sa kojim nismo postigli rezultate-kazao je Stanković i dodao da se i budžet Radničkog, koji iznosi 20 miliona dinara troši iz godine u godinu nenamenski jer Radnički uprkos velikim izdvajanjima, osam godina ne može da ode u rang više.

foto Vladan Ristić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker