Politika

SNS još jača u Babušnici, pristupnice potpisala još tri odbornika u lokalnoj skupštini

Na današnjoj konferenciji za novinare Srpske napredne stranke u Pirotu rečeno je da je Odbornička grupa SNS u SO Babušnica pojačana za još troje odbornika koji pristupaju naprednjacima u Babušnici. Oni će svojim radom i trudom jačati SNS u Babušnici: Važno je reći da su Zvonimir Adamović, Lidija Mitić i Slavoljub Kostić uspešni ljudi čiji je osnovni cilj bolja budućnost građana Babušnice, poručuju iz ove stranke. 

Slađana Nikolić i Milan Jovanović

Slađana Nikolić, predsednica Opštine Babušnica, je istakla zadovoljstvo što danas Srpska napredna stranka postaje bogatija za tri izvrsna i ostvarena čoveka.

„Njihovom izkazanom željom da budu članovi SNS-a i samim prelaskom ukazano je veliko poverenje. Naš zajednički cilj sada i u budućnosti biće vođenje perspektivne politike Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Na kraju, ponosno možemo reći da smo još jači i spremniji da pratimo neiscrpnu energiju našeg predsednika, da ćemo svi zajedno raditi u cilju poboljšanja položaja građana naše Opštine i prosperiteta. Budućnost naše dece i svih nas je u našim sopstvenim rukama i samo napornim radom možemo je učiniti lepšom i boljom.“

Prema rečima Zorana Ignjatovića, šefa odborničke grupe, cilj Odborničke grupe SNS jeste bolja budućnost građana Opštine Babušnica. U SO Babušnica ima 23 odbornika, od kojih 20 čine odborničku većinu, a njih 14 su članovi Odborničke grupe SNS.

Srpska napredna stranka u Babušnici vodi se interesom građana i radi na poboljšanju veza Opštine Babušnica sa drugim nadležnim institucijama.

Predsednik SNS-a u Pirotu Milan Jovanović pozdravio je pristupanje trojice kvalitetnih kadrova babušničkom SNS-u i dodao da je SNS u Pirotu pružio i pružaće svu neophodnu pomoć i logističku podršku za aktivnosti SNS-a u Babušnici.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker