Gradska hronika

Sneg ponovo iznenadio putare

Na magistralnom putu od Pirota ka bugarskoj granici jutros oko 7 sati i 20 minuta došlo je do proklizavanja šlepera bugarskih tablica koji se preprečio celom svojom dužinom na putu pa je saobraćaj ka Dimitrovgradu bio u prekidu skoro tri sata.

_DSC3806Do proklizavanja je došlo verovatno zbog snega kojim je kolovoz bio pokriven a ova nesvakidašnja nezgoda u kojoj na svu sreću nema povređenih dogodila se na zaobilaznici pre isključenja sa magistrale ka Pirotu, kod Poljske Ržane.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

5 Comments

  1. hahah ,strasno !! Nase putare uvek iznenadi sneg ,nzm samo sto li primaju platu kad su putevi nikakvi !!! Okolna sela,ili regionalni put od bolnice prema blatu zimi nije nikakav ,slabo ciste,slabo bacaju so i rizlu ,ma uzas ! To je sve zasluga direktora komunalca i naseg predsednika opstine !! U drugim opstinama mng bolje odrzavaju . Sram vas bilo !!!!

  2. Ovu deonicu odrzavaju putevi srbije, a ne opstina, sto jes jes. nisu opstinari uvek krivi, a i kakve veze ima vladan vasic sa odrzavanjem puteva, i nije tacno da se u pirotu lose odrzavaju putevi. cinjenica je da smo opstina treca po povrsini u srbiji i da zbog toga nije moguce svuda stici i to je fakat. ajmo malo da budemo realni a ne samo da proizvoljno prosipamo price koje ne drze vodu

  3. Evo da budemo realni jutros u sest sati komunalci krenuli da ciste ulice u gradu kada su radnici vec stigli na posao.Za komunalce ne vazi kad sneg pada nocu a i saobracajna policija mozda nije na vreme uocila da pada sneg pa da ih pozove i uputi da ociste puteve

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de