Bela Palanka

Smotra automobila u Beloj Palanci

U Beloj Palanci  je održana prva auto-manifestacija pod nazivom “Smotra automobila” na kojoj je svoje ljubimce na četiri točka izložilo preko 70 vlasnika iz cele Srbije, ali i inostranstva.

 

skup automobila _4

Na manifestaciji je bila ocenjivana disciplina ”Styling” tj. izgled automobila i to po klasama: begginer, street,extreme, OEM, JDM, german. Pored stajlinga po prvi put u ovom delu Srbije bila je ocenjivana disciplina “DB-DRAG” odnosno merenje jačine ozvučenja u kolima. Klase za DB-drag disciplinu: Mini, A, B, PRO, MAX.

-Za ocenjivanje u stajlingu bila je zaduzena troclana komisija Maja Milojkovic,Igor Milojkovic i Aleksandar Mitrovic, a za db-drag disciplinu bio je zaduzen sudija iz Novog Sada Dusko Marjanovic. Pored ovih disciplina na skupu ocenjivala se i nagradjivala najlepša felna, najbučniji automobil, najudaljeniji takmičar,najbrojniji klub i najlepsi automobil na manifestaciji. Sam skup se odrzao u ulici pored stadiona koja je bila zatvorena od 09:00h do 20:00h iz bezbednosnih razloga, takodje za dodatnu bezbednost angažovani su redari.

skup automobila _2

Manifestacija je bila propraćena muzičkim programom za koji je bio zaduzen DJ-Tole iz Niša. Na manifestaciji smo imali posetioce, takmičare i auto klubove iz cele zemlje, a imali smo i par automobila iz Bugarske.

skup automobila _1

Na skupu su bila razna vozila od oldtimera do novijih sportskih tjuniranih automobila, ukupno preko 70 automobila i sigurno preko 200 posetilaca.

skup automobila _3

Organizator manifestacije je auto klub “THE CREW” iz Bele Palanke koji vodi Miloš Nesić. Članovi naseg kluba osvojili su pehar za trece mesto u A klasi MIlan Nikolic i pehar za prvo mesto u PRO klasi Slobodan Andonov-saopšteno je Pirotskim vestima u ovom klubu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker