Sport

Sloboda Užice – Radnički Pirot 1:0 (kraj)

Radnički iz Pirota poražen je u utakmici 5. kola Prve lige Srbije u meču protiv ekipe Slobode iz Užica rezultatom 1:0, na poluvremenu 0:0. Beli su poraženi uprkos dobroj igri i činjenici da su bili bolji protivnik. Gol koji je odlučio ishod meča postignut je u 71. minutu.

 Marjan Živković nije mogao da računa na povređenog Bulajića, pa je gol “belih” branio Ivan Kostić.  Zbog temperature za Užice nisu krenuli  ni Božidar Mančić i Nemanja Mančić.

Beli su startovali u sledećem sastavu:

Ivan Kostić(12), Jovanović Stefan(2), Ivan Perišić(3), Stefan Marković(4), Miloš Nikolić(5), Miloš Ožegović(6), Nemanja Petrov(7), Miloš Spasić(8), Marko Mančić(9), Denis Ristov(10) i Stefan Stojanović(11).

Trener Belih Marjan Živković kazao je Pirotskim vestima da su fudbaleri Radničkog imali ogroman broj izglednih šansi, između 10 i 15, ali da nije došlo do realizacije.

-Kada u fudbalu propuštite veliki broj izglednih i stopostotnih šansi, nažalost, logično je da sledi kazna i da vam protivnik iz jedne jedine izgledne šanse da gol-kazao je trener Živković.

U narednom kolu Beli na svom terenu dočekuju ekipu Zemuna.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker