Gradska hronika

Skupština akcionara Tigra A.D. usvojila predlog UPPR-a

Skupština akcionara Tigra A.D. usvojila je na današnjoj sednici predlog novog UPPR-a, koji će biti predat Sudu već narednih dana. Novo rukovodstvo fabrike, predvođeno direktorom Vladimirom Ilićem, sačinila je realan UPPR, koji je moguće sprovesti. Ilić je od dolaska na čelo fabrike pokrenuo fabriku u pozitivnom smeru, i fabrika beleži pozitivan rast, ali dugovi iz prošlosti dosta otežavaju poslovanje. 

Direktor Ilić se zahvalio državi što je Tigru dala još jednu šansu, kroz novi UPPR.

-Time je država jasno stavila do znanja da ima ozbiljne namere sa Tigrom. Iskreno se nadam da će tu poruku shvatiti i komercijalne banke, koje imaju i najveća potraživanja i pridružiti se našim nastojanjima. Sklapamo nove poslove i sa dosadašnjim partnerima dupliramo proizvodnju obuće. Sa partnerom iz Skandinavije smo dobili tender za obuću finske vojske, koje nismo radili prošle godine. – ističe Ilić vezano za sektor Tigra obuće.

I sektor “Tehničke gume” nakon više godina, počeo je da posluje pozitivno, zahvaljući saradnjom sa namenskom industrijom. Sve veći obim poslova zahtevaće i dodatno angažovanjem radne snage, rekao je Ilić, nakon održane sednice.

Foto – Aleksandar Ćirić

Video – TV Pirot

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker