Sport

Škola fudbala “Libero” Pirot proslavila prvi rođendan – Uspešan nastup na Turniru “Dragan Pantelić Panta” u Nišu

Škola fudbala “Libero”  Pirot ovog vikenda učestvovala je na Međunarodnom turniru “Dragan Pantelić Panta” u Nišu. Dečaci “Libera” igrali su fenomenalan fudbal, pružili odlične partije, i u veoma jakoj konkurenciji zauzeli 4. mesto. Najbolji strelac Turnira bio je mladi napadač pirotske ekipe, Jakov Nikolić, postigavši 8 golova i tako osvojio pojedinačnu nagradu za svoj tim. Trener “Libera”, Miloš NIkolić, čestitao je svojim fudbalerima i izrazio veliku zahvalnost roditeljima koji su bili velika podrška. Takođe, Nikolić je istakao da je Turnir izuzetno dobro organizovan i zahvalio domaćinu na gostoprimstvu.

Drugog dana Turnira “Dragan Pantelić Panta” svoj uspešan nastup imala je i generacija dečaka 2012. godišta koja je stigla do završnice Turnira u veoma jakoj konkurenciji. Pirotski dečaci zabeležili su 2 pobede u grupi – protiv ekipe NK Bosilegrad 3:0 i protiv FK Dubočice 5:2, a poraženi su 3:1 od FK Nacional koji je osvojio Tirnir. U četvrtfinalu Libero je  završio takmičenje porazom od ekipe Filip Filipovic iz Niša rezultatom 3:0.

“Zadovoljan sam kako su naša deca igrala ova dva dana, jedno novo iskustvo za nas i motiv da radimo još bolje i kvalitetnije. Raduje i vest da su naši dečaci, Ilija Panić i Uroš Voinov, na ovom Turniru igrali za ekipu FK Radnički Niš, 2015. godišta, sa kojom imamo odličnu saradnju, i dali veliki doprinos u osvajanju 3. mesta” – rekao je Miloš Nikolić, vlasnik i trener ŠF “LIbero”.

Inače, učešćem na Turniru “Dragan Pantelić Panta” Škola fudbala “Libero” proslavila je svoj prvi rođendan.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker