Sport

ŠF Libero na turniru „Dragan Pantelić Panta“ u Nišu

Škola fudbala Libero učestvovala je danas u Nišu  sa dve generacije dečaka 2011. i 2015. godiste, na turniru „Dragan Pantelić Panta“ koji se organizuje u čast legendarnog golmana FK Radnički Niš. Najstarija generacija petlica ŠF Libero  2011. godište nije uspela da se plasira u završnicu turnira i takmičenje je završila u grupama. Generacija 2015. godište je potpuno zasluženo stigla do finala, dečaci su igrali odličan fudbal ali su u finalu poraženi od FK Crvena Zvezda. Sutra je nastavak turnira sa generacijama dečaka 2012. i 2014. godište.

Ovi dečaci su u grupi zabeležili sve tri pobede, protiv FK Grozdanovski Skoplje rezultatom 1-0, pobedili su GFK Dubočicu sa 2-0 i FK Atletiko 3-1. U četvrtfinalu su pobedili sa 3-0 ekipu TSC-a dok su u polufinalu posle boljeg izvodjenja penala pobedili OFK Budućnost Popovac rezultatom 2-1, a u finalu su zaustavljeni od FK Crvena Zvezda porazom od 5-0.

„Odličan turnir, preko 117 ekipa je učestvovalo i naša škola može da bude zadovoljna ostvarenim rezultatom. U konkurenciji dečaka 2015. godište naš član Ilija Panić je proglašen najboljim strelcem turnira“ – rekao je, trener, Miloš Nikolić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker