Ostale vesti

Šešelj:Unija traži robove!

Lider SRS Vojislav Šešelj, izjavio je na vešerašnjem mitingu te stranke u centru Pirota, da su poslednjih 16 godina, godine konstantnog propadanja, pod raznim režimima, počev od Đinđićevog do Vučićevog.

seselj

-Istovremeno svaki od ovih režima želi članstvo u EU, kojoj su potrebne jeftina sirovine i robovska radna snaga. Najbolji primeri za to su susedna Bugarska i Rumunija-kazao je Šešelj i dodao da je naprednjački režim , za par godina, zadužio građane čak 25 milijardi evra što je 75 odsto BDP. Upravo zato radikali će se zalagati za savez i carinsku uniju sa Rusijom jer je Srbiji potreban veliki oslonac, zemlja zaštitnica a to može da bude samo Rusija-tvrdi lider SRS, naglašavajući da nam stalno govore kako živimo bolje, a mi sve više propadamo jer se u Srbiji ništa osim šporeta na drva više ne proizvodi!

srs bina

Pristalicama SRS su se obratili i potpresednik te stranke Zoran Krasić i general Božidar Delić.

Krasić je konstatovao da je 77 odsto građana Srbije shvatilo, da se od 5.oktobra 2000. godine sve teže živi i da oni koji guraju Srbiju u EU, guraju je u pakao. Zbog toga su radikali pokrenuli bunt protiv aktuelnog režima.

publika

General Delić je zaključuio da su i EU i NATO i Hag, ustvari jedan projekat protiv pravoslavlja i da zato  nikada nećemo postati  deo EU. Agresija NATO pakta na SRJ bila je čist genocid, jer  se svake godine povećava broj obolelih od kancera koji izaziva uranijum kojim smo bombardovani.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker