Politika

Saopštenje SNS-a

Na proteklim izborima Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima na listi ALEKSANDAR VUČIĆ-SRBIJA POBEĐUJE za svoj program i ideje na lokalu dobila je značajno poverenje građana.

image

Šteta je što druge stranke koje su ušle u parlament nisu imale sluha da se u interesu građana okupe u većini sa SNS i pronađu dodirne tačke sa našim programom za razvoj Pirota što podrazumeva investicije, oporavak privrede, razvoj poljoprivrede i sl. Ipak, Srpska napredna stranka će nastojati da realizuje ideje i program za koji su nam građani dali poverenje. U tom smislu ćemo kao odgovorna stranka na sednicama parlamenta konstruktivnim raspravama i predlozima nastojati da se dođe do najboljih rešenja kojima će se podići kvalitet života u Pirotu.
Na nedavno održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine, međutim, nismo mogli da glasamo za predloženi Statut grada jer smatramo da tako važan dokument nije trebalo da bude usvojen na brzinu, već na narednoj sednici, čime bi se dala mogućnost odbornicima da učestvuju u raspravi o ovom izuzetno važnom dokumentu za Pirot kao grad. Odbornicima je trebalo pružiti šansu da daju svoje predloge i sugestije i, eventualno ulože amandmane, za šta u ovom slučaju nije bilo vremena . Da podsetimo, Srpska napredna stranka je kroz zalaganje poslanika Radmila Kostića u republičkom parlamentu dala svoj doprinos da Pirot dobije status grada shvatajući od kolike je to važnosti za naše građane.
Srpska napredna stranka će u gradskoj skupštini maksimalno učestvovati u fer i korektnom dijalogu kako bi se u najboljem maniru demokratskog parlamentarizma donosile odluke od interesa za Pirot i naše građane, što očekujemo i od drugih.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker