Ostale vesti

Saopštenje SDS-a

Socijaldemokratska stranka je u Pirotu u ponedeljak 27. aprila 2015. godine, u saradnji sa građankama i građanima Pirota uspešno realizovala akciju ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja”.

Zahvaljujemo se svim građankama i građanima, prijateljima, članovima i simpatizerima SDS na doprinosu, podršci i učešću u akciji ”12 meseci vlade, 12 neispunjenih obećanja”. Posebna zahvalnost novinarima i medijima na odgovornom i profesionalnom izveštavanju.

Socijaldemokratska stranka kao opoziciona stranka kritikuje loše poteze vlade, a podržava dobre. Nažalost, nakon godinu dana ove vlade rezultati njenog rada su, uglavnom, samo za oštru kritiku.

Pitanje koje svi mi sami sebi treba da postavimo je: Da li danas živimo bolje nego pre godinu dana ?!

Građanima Pirota i cele Srbije je potreban izlazak iz začaranog kruga i bajki koje se svakodnevno plasiraju u medijima, suočavanje sa istinom i konkretna rešenja. Građani Pirota su svojim učešćem u akciji SDS, jasno rekli da im je dosta “magle” i da žele konkretna rešenja i rad.

Opštinski odbor SDS Pirot ponudiće nova politička rešenja koja će odgovoriti svim društvenim i političkim izazovima sa kojima se Pirot danas suočava.

Socijaldemokratska stranka u Pirotu ima svoj politički identitet i spremna je da podrži i radi na delotvornoj, merljivoj, efikasnoj i efektivnoj politici u korist građanki i građana Pirota.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker